Må du vila i frid!

Vilken dag det blev, inte alls va jag hade väntat mig. Tror ingen väntar sig något sådant. Fick beskedet : Morfar är död. Panik! Ringde mor och far dom hade inte fått veta något ännu. Fick berätta för mamma. Tungt som fan. Han hade det jobbigt där i slutet, det vet jag han har det nog bättre nu var han än är. Även fast han har gjort livet jobbig för vår familj ibland så har han ändå varit morfar, och jag hans favorit barnbarn.

Jag är så glad att jag fick träffa honom sommaren 2005. Fick verkligen prata med honom om hans uppväxt och hans liv som ung… Säga adjö.

Begravningen är på lördag, alla kommer att vara där förutom oss. Tror inte mamma kommer att kunna åke ner. Det är för lite tid, för att kunna hitta biljetter, sen går inte ens flygen varje dag :/… Ah får hålla en engen minnesstund på lördag. Kännslorna har gått upp och ner hela kvällen, ena stunden känns det okej andra jobbig som bara den. Jag förnekar det nog lite fortfarande.
Så som på kortet kommer jag alltid att minnas honom…
Vila i frid morfar lilla…
Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s