Hemtenta is the shit!

Så det är dags att sätta igång och skriva hemtentan! Lika bra att sätta ribban högt och försöka satsa på VG på en gång. Även fast jag vet att läraren är mycket kinkig när det gäller att betygsätta pm och hemtentor! Men om jag har tur så får vi se. Fick ialf VG på Emerging Markets kursen, då vi fixade VG på pmt och jag fixade VG på tentan.. Slutgiltiga betyget blev då VG! 🙂 Lär sitta med den i några dagar.. Strukturen på den här hemtentan är lite annorlunda än vanligt. Det ser mer ut som ett pm på upplägget… Nae dags att börja!
Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s