Musik: Minutes to midnight – Linkin Park

Har börjat lyssna på Linkin Parks nya skiva som heter ”Minutes to midnight”. Inte vad man är van vid från dom två skivorna dom släppt tidigare. Det här känns mer rockigt, som om rappdelen av Linkin Park har tonats ner. Han har en vacker röst han som är solisten i bandet, jag hade inte märkt det innan…Och jag gillar helt klart mer den här sounden mer än den dom hade tidigare. Känns som det har lagts mer tid på musiken, gitarrsolon och trummor, nästan så jag skulle kunna tänka mig att en del av bandet har byts ut. Men det kanske bara är något jag fått för mig. Men jag menar jag har hängt med Linkin Park sen de började så det känns ju som om man är ganska bekant med deras musik. Och den här skivan är verkligen ”the reborn” av Linkin Park tycker jag. Visst finns det vissa delar som har behållts som gör att man känner igen dem men det är ganska mycket som ändrats tycker jag.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s