Mumma!

Nu har jag kört igång med träningen igen. Men som alltid när jag kör igång med något och det känns bra, så känner man något annat. Jag känner konstig känsla i halsen. Något sorts tecken på förkylning tror jag. Men det kommer nog att gå bort, jag tar alvedon mot ögonifektionen ibland, så det kommer nog hjälpa bort förkylningen… Ögat börjar få den normala formen igen.. 🙂

Igår gjorde jag en av vad jag skulle lätt kunna påstå är den godaste chokladkakan jag ätit…. här är en bild på den :

Nu är det dags för en bit tårta och lite god Persian Earl Grey thé…och njuta lite!
Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s