Trött o sliten

Dags för sängen, men tänkte skriva några rader först.

Vilken dag det har blivit, först och främst vaknade jag bakis, dunkade rejält i huvudet efter lördagens festligheter på kåren. Så roligt som det va i lördags har jag inte haft på länge!

Sedan var det så att jag skulle iväg till Sundsvall idag, bara så där en timmes visit! 🙂 Drog 17.15 kom fram 19.25 åkte snabbt hem, lämnade Leo , fyllde på hans mat och vatten och drog iväg till stan för att äta på donken och sen ta tåget 20.25 tillbaka till Gävle. Kom fram vid 22.40 och nu är jag här hemma, trött o sliten efter en lång dag! Kommer att sakna min hårboll Leo dock, har vant mig vid honom igen nu efter 2 veckor som jag spenderat med honom igen :)… Sötnosen.

Mor och far kommer hem imorgon….eller teknisktsätt idag 🙂 då klockan är över 12.

Dags för sängen…
Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s