Como ama una mujer

Jennifer Lopez har släppt en ny skiva, denna gång är hela skivan på spanska. Den har snabbt nått upp på första plats på ”billboard latino” som är en topplista över spanskspråkliga artister. Texterna är djupa och handlar mesta dels om kärlek och precis som skivans namn avslöjar inriktad på hur en kvinna älskar. Mycket lugna låtar och hon har verkligen leverat en bra platta som har gett mig gåshud och fått mig att känna igen mig i texterna. Helt klart något jag rekomenderar att lyssna på!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s