Nästan en perfekt dag!

Ah, haft en harmonisk känsla hela dagen! Summerar jag den så ser det ut så här. Vaknade kl 8 gjorde i ordning frukost, fixade o trixade lite o stack till skolan. Hade föreläsning i skolan från 9-12 och sen hem och äta lunch. Tillbaka till skolan och göra klart en uppgift vi hade tills imorgon med gruppen. Sedan hem och städa. Först såg det ut så här hos mig efter helgen :

Och så här ser det ut efter städningen. Hann städa precis innan träningen så det var verkligen skönt att komma hem till ett välstädat rum! 🙂

Nog med att det egentligen brukar se ut så hos mig vanligen, brukar inte stöka ner så värst. Men helgen har ju varit händelserik med grillning och fest, och jag har haft folk hos mig så det har blivit så där. Men nu ska det vara ordning o reda till nästa gång det blir party party! Hahahha

Nu sitter jag här svettig efter ett hårt spinning pass, jag ÄLSKAR spinning, man går alltid därifrån med ett leende på läpparna. Imorgon blir det en lång dag på skolan igen, men om jag har tur hinner jag att både träna och gå på bio på kvällen! Är sugen på att se 300 och den ska nog helst ses på bio.

Mammsen o pappsen är framme i Sverige nu. Phu man är alltid orolig när dom är utomlands men nu känns det bra att veta att dom är hemma. 🙂 Blir nog en snabbvisit till Sundsvall i helgen.

Nej nu kallar duschen och sedan blir det att avnjuta en fruktsallad med, apelsin, grapefrukt och vindruvor! Smaskens!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s