Kanske dags?


Ah jag har nu bestämt mig för att byta strängarna på min kära men något gammla gitarr.Spelade en stund idag, gah det var länge sedan nu, va kan det vart 2 mån senast? Ska byta strängar på den och spela lite oftare, lära mig nya låtar… Brukar kännas bra att spela, vet inte varför jag inte gjort det på så länge. Blev bra sugen idag dock. Jag såg en super bra software man kan ha till mobilen där man väljer ackorden och den spelar upp hur den låter. Den måste jag fixa till min mobil 🙂

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s