Typiskt

Som vanligt så måste något jobbigt hända mig. Det går lixom inte utan att det gör det verkar det som. Idag tänkte jag ta min cykel en sväng och så såg jag till min förvåning att den inte va kvar där jag lämnade den igår. Japp gott folk min cykel blev stulen. Så jäkla jobbigt, jag som cyklar överralt med den, och nu är den borta… 😦 Blev riktigt ledsen, hatar när folk tar andras saker och jobbigast är det när det är ens egna. Haft cykeln sen jag var 15-16 år och använt den flitigt… Ush jag blev riktigt nere nu :/
Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s