Födelsedag

Det var några dagar sedan jag skrev här, har inte haft tid eller någon riktig lust att skriva faktiskt. Men tänkte att jag fick ta tag i det idag. 🙂 Suttit i skolan och jobbat med ett arbete hela dagen, som inte har varit så värst roligt kanske, fast vi i gruppen har haft en del roliga stunder.

Idag har min vän Negar sin 23 års dag. Den firade vi på Helt enkelt med en god måltid. Jag beställde en oxfilé bit med beasås/vitlökssås och pommes. Var riktigt gott, men blev inte så där mätt som man önskar man blev 🙂 haha. Bild kommer nedan.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s