Sol vind och vatten

Ja ge mig det nu!

Sol är det ute, vatten och vind skulle jag nog få med, om jag låg på en strand nu. Men nae, här sitter man på jobbet i skuggan och tråkar istället för! Det kommer dock bli sådant i sommar, ledighet med förhoppningsvis många soltimmar på stranden. 🙂
Börjar tänka på att det är snart dags att åka till Vitryssland också. Jag menar visst det är en månad kvar tills dess, men en månad är ju ingenting. Så jag borde egentligen börja stressa och ha mig redan nu. Kört igång en liten diet också, måste komma i form igen inför resan.
Har förresten sett en del filmer under förra veckan som jag tycker hart vart bra! Bland annat dessa som är värda att nämnas :

Denna va mycket fartfylld actionrulle. Men lite för välkänt koncept, inget nyskapande här inte.
Skådespelarna är väl helt okej, men tycker Julianne Moore kunde gjort det bättre, jag har svårt att se henne vara en tuff FBI brud.. Förövrigt va den väl sevärd, kanske inget att gå på bio för men okej i soffan en lördagskväll.


Den här är en ”saga” om sagorna, där ” happily ever after” går otroligt snett, och sagorna får förödande konsekvenser. En charmig film där man får träffa på olika karaktärer från diverse sagor som dom flesta känner till, bland annat Cinderella, Askgungen, Rapunzel och andra. Men som sagt något går snett och skurkarna i sagorna får övertaget och ändrar på händelseförloppet. Lite ovanlig film tycker jag, men den slutade ändå som alla andra sagor tycker jag så det va kanske inte en bedrift ändå. Men helt klart sevärd. Lite rolig att titta på helt enkelt.

Denna är en riktig action/thriller som även lyckas skrämma en i vissa scener. Tänka sig att de tio ”plagues” som det så fint heter på engelska, som för många tusen år sedan sändes på Egyptianerna för att befria Isralierer från fångeskap o slaveri. Men dessa börjar plötsligt visas i en liten stad någonstans i USA, vatten som blir blodrött, djur som dör av sjukdomar och annat börjar hända i den lilla staden Heaven. Detta skulle undersökas av två forskare för att bevisa att det finns naturliga orska till händelserna.. Vad som händer senare får ni titta efter själva. Jag som gillar sånna filmer, som handlar om sånt som är svårt att bevisa osv tyckte filmen var helt okej. Värd och se om man gillar sånna typer av filmer. Snygga special effekter osv. 🙂

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s