Helg

Jag har vart ovanligt pigg imorse, hade svårt och somna igårnatt. Va ut på stan med Niklas och Kristin och satt på Bishop, o drack en massa olika sorts öl. 🙂 Det var väldigt trevligt! Hade skitroligt! Kom hem kring halv 3 och va måttligt trött, men så fick jag ändå ligga o vrida o vända mig halva natten. Blah, tror jag somnade kring 6 tiden på morgonen, då jag drog av mig tecket, o lät mig själv frysa lite, kyla får mig att somna till tydligen, för jag slocknade direkt. 🙂

Igår ringde jag till Gavlegårdarna angående färg på taket, som tjejen som bodde innan mig i rummet, hade målat dit. Så jag förklarade läget, och det var helt okej, behövde inte oroa mig för det sa tjejen i telefon. Nice! Jag som va skitorolig över att jag skulle bli tvungen o betala för ett.
Så nu är jag verkligen verkligen helt fri från rummet i Gävle….o nycklarna är ju inlämnade så farväl stenhammarsvägen 19

Lördag idag, och med den innebär tvättning och städning, vilket är SÅ roligt. Not! Men jag vill inte löka hemma sen ikäll, så får se om man hittar på något. Annars, är det kanske inte så mkt jag kan göra, utan blir tvungen att sitta hemma o tråka då! hahaha.
Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s