???????? ??????, ??? ????!

Hahaha, ja jag är väl va man skulle kunna påstå klar med packning, städning, och mkt annat som skulle göras inför resan. Nu väntar sängen och förhoppningsvis några timmars sömn. Jag är så uppspelt att jag tvekar att jag kommer sova något, först på färjan imorgonnatt. Men natten mot tisdag bör jag redan sova i en förhoppningsvis någorlunda skön säng. Kort kommer att tas hela vägen från dörren här i Sverige, tills jag kommer tillbaka till Gävle, för att göra tentan den 13 aug.

Kommer att ta med min laptop, och försöka koppla upp mig därifrån, annars kommer jag åka in till stan och koppla upp mig i nån av stans internetkaféer. Snigelfart på uppkoplingarna där, men man tar det man får, kan ju inte va allt för kräsen där inte. 🙂

Men men… så här ser det ut.. mina väskor alltså. Inte så mycket med mig, känns onödigt! 🙂 Viktigaste är att ha med sig passet,pengarna, mobilen och datorn, resten ordnar sig 😉

Nu ringde även telefonen, förstår inte varför jag svarar när det ringer från nummer som jag inte känner igen. Fick några Hallå, hallå, som lät vara lite fulla hallå också o en manlig röst. Ska kolla upp vem det va. Nån Jan Emil från Sandviken, hmm, nae ringer inga klockor tyvärr. Säkert ringt fel. 🙂

Allrighty, kanske dags att avsluta denna kortare novell som jag har hunnit skriva ner här och lägga mig.

Ankan… inte sett dig online på några dagar, så jag har inte kunnat säga hejdå. O nej jag orkar inte ringa, jag och ringa är inte riktigt ja du vet. Men men ha en underbar fortsättning på sommaren så syns vi snart gumman! Puss

Annonser

En reaktion på ”???????? ??????, ??? ????!

  1. nee. du vet, jag är ju en hårt arbetande kvinna 😉 har inte tid eller ork att sitta vid nån dator annat än snabbisar ^^, hälsa belarus!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s