Intressant dag helt klart

Plötsligt vaknar jag av känslan av oro, av att jag ska ha försovit mig och hoppar upp ur sängen. Klockan är prick 5.00 jag är inte ett dugg morgontrött. Jag skulle inte vakna så tidigt, inte enligt mobilklockan som var ställ till klockan 6.30. Men det var inte mycket att gnälla om, för somna om skulle jag defenitivt inte idag.

Bilresan till Midlanda var nervös, mor hälsade lycka till när vi släppte av henne på jobbet, pappa försäkrade mig att det inte alls skulle vara så farligt som jag föreställer mig, att allt kommer att gå bra. Men jag är ju jag, måste ha alla scenarium klara framför mig. Men okej så här efteråt kanske man va lite för nervös utan större anledning.

Checkar in på flygplatsen, o sitter i vänthallen, o då börjar det plinga till i mobilen. Vilka vänner man har, som tänker på en så där tidigt på dagen klockan va ju bara runt 9… Peppningar som verkligen uppskattades kan jag lova!

Går på planet, sätter mig, lutar huvudet mot fönstret, o slumrar in, plötsligt hör jag kaptenen, ”jaha, då är det 10 min kvar till landning på Brommaflygplats”, eh va?! Snacka om skönt bekvämt det va att flyga till Sthlm, lätt att jag gör om det igen! 1 timme o man är framme! Tåget ältar i hela 3½ dit, o sen 3½ tillbaka, det är 7 timmar, som man skulle kunna göra annat roligt på, men med flyg tar det 2 timmar, att ta sig dit o tillbaka. Underbart!

Jaha, men dåså då stod jag där utanför dörren, hjärtat slog 200 slag i sekunden kändes det som, hade svårt o lugna mig. Men som tur är fick jag sitta o vänta en stund i receptionen. Och sen ser ser jag plötsligt ett välbekant ansikte komma emot mig, lika glad som senast. Vi satt oss i konferansrummet, en till medarbetare kom in och vi påbörjade den efterlängtade intervjun.

En sak kan jag lova, det är inte lätt o prata om hur bra man är och varför det företaget ska satsa på just mig, men jag gjorde mitt bästa. Tog upp mina goda o mindre goda sidor. Men om jag inte tolkat fel på reaktionerna så gick intervjun mycket bra, kändes som om vi låg på samma våglängd i många aspekter. Skönt! Va inte alls nervöst o sitta där, bara dom första 5 minutrarna. Men sedan flöt det på som på smör! Sedan avslutades intervju med en gemensam lunch på en restaurang i närheten, gott och mycket avslappnat! 🙂 Gillade verkligen dessa två människor, som fick mig att känna mig bekväm och välkommen.

Taxin beställdes, och avlutningsvis lovade mina intervjuare att jag absolut skulle höra ifrån dom, och skulle få återvända igen om några dagar, för ett personlighetstest, som alla på företaget fått göra. Ush, pirrigt. Men inget att oroa sig för tror jag. Hej o adjö, så va jag i taxin på väg till Brommaflygplats för att återvända till Sundsvall.

Ja det är väl min summering av dagen. Det kändes kanon idag, längtar till att få komma dit igen…

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s