Wonderful tonight

Pluggat en hel del dom här dagarna, repeterar allt jag redan vet, och försöker lära mig sådant jag inte kan så bra. Vill så gärna sysselsätta mig med allt annat förutom att just plugg, men tvingar mig själv lite granna.

Helgen i Sthlm va underbart roligt. 🙂 Mmm ville inte åka hem! På lördag besöktes Aquaria, och hm jag tog bara ett kort på en fisk som är likadan som i filmen hitta Nemo, den blåa alltså, ja ni ser nedan.


Det är samma sorts fisk, har kollat upp det 🙂 Så ja du hade rätt!! ;p
Sen blev det utgång, med M och hans polare, va roligt o få träffa dom alla. 🙂 Samt att spendera mera tid med T 🙂
Söndag va det fint väder, så det blev en massa promenad genom stan och mys. 🙂

Inget nytt från jobbet, hmmm… undrar var dom har tagit vägen. :/

Nej nu ska jag ta och repetera mer på kassaflödesanalysen och fin. analysen 🙂
Den här gången måste det gå hela vägen, ska klara den! 🙂

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s