Tillbaka till samtiden

”Jag ska göra nånting
Jag ska slå er med häpnad
Gå över en gräns
Jag ska bryta mig ut”
– Dessa ord är tagna ur Kents låt Ingenting

Lyssnar på skivan om och om och om…. kan inte få nog. Kent är nog gruppen som har varit med mig genom många perioder av mitt liv. Finns många låtar som ligger mig varmt om hjärtat. Jag har lyssnat på Kent sen länge tillbaka, och har lixom skapat en mycket personlig relation till många av låtarna dom har släppt. Senaste skivan har snabbt vunnit över mig, så som alltid förr har dom lyckas skapa en underbar platta.
Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s