Britney Spears – Blackout

Britney Spears: Blackout (Release 30/10)


31/10 kommer Britneys nya cd ”Blackout” ut officiellt på marknaden. Den har redan läkt ut på internet och jag har haft möjlighet att lyssna på låtarna. Jag har länge tyckte om Britneys musik, visst hon har haft det struligt på senaste tiden, men något som är säkert är att hon vet hur man gör bra Pop musik. Skivan är mycket bra, finns ett antal låtar som har Hitstämpel på sig helt klart!

Några av mina favoriter är Piece of Me, där hon sjunger om sig själv och all mediabevakning kring henne, mycket ärlig och rak låt, med bra gung, Radar är det också bra gung i och fastnar snabbt hos mig. Sedan tycker jag om Break the Ice, Heaven on Earth, Ooh Ooh Baby… Annars är alla låtar bra, jag menar hon har verkligen lyckats hålla en jämn nivå genom hela skivan. Som många gånger förr har hon lyckas göra en skiva man vill skaka på rumpan till! Hon får betyget :

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s