Drip drop

Ah javisst ja jag skulle ju uppdatera här med jämna mellanrum. Men sega jag har inte haft ork att uppdatera ngt, eller överföra bilderna från kameran, men nu så gott folk jag är äntligen lite piggare! Egentligen är det inte heller seghetens fel, mer att jag knappt haft tid. Men i varje fall har jag shoppat lite idag, jobbat hela veckan, varit på firmafest igår, köpt en skinnjacka förra helgen, och fick en gädda förr förra helgen, som sagt, det finns en del bilder att beskåda.

CIMG0374

Jag och min första gädda för två helger sedan! Den släpptes tillbaka in i vattnet strax efter att kortet blev taget.

CIMG0414

Sötisen fick också en gädda samma dag, på en liten ö som vi grillade korv på.

CIMG0389

CIMG0585

Detta är då min nya skinnjacka som jag köpte på Carlings, den syns inte så bra på bilden men jag gillar den skaprt, den är riktigt snygg…

Jag och sötisen träffade M och K i helgen och fikade vid Slussen, drack thé och åt en mycket god choklad muffins! Det va mycket trevligt…

CIMG0613

Dessa köpte jag idag, har inte testat dom ännu, men ska imorgon inför jobbet, så jag berättar sedan va jag tyckte om produkterna. 🙂 Såg även att allt är från L’oreal, haha jag gillar märket, eftersom det mesta jag har är dom….
Imorgon åker jag o sötisen och 2 av hans kompisar till Gävle…Tillbaka lördag, dom ska bara hämta sina motorcyklar… Och helgen lär spenderas på Rådmansö…

Annonser

En reaktion på ”Drip drop

  1. Vad härligt det såg ut med lite fiske 🙂 Här är det nästan pimpling som gäller, vi får börja om med vårens nedräkning!! Jäkligt snygg skinnjacka 😉 Hare bra!! kram

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s