Flytt

Nu har vi äntligen fått tillgång till vår fina lya! Jag är så glad!
Vi har fixat och trixat en del i helgen med allt som ska skruvas upp,
möbler som ska monteras och kläder som ska hängas osv.
Sovrummet börjar arta sig, se ut som så som vi hade föreställt oss.
Tar kort och lägger ut här så fort det börjar se hemtrevligt ut hemma.
Ännu finns det mycket kvar att köpa, som till exempel soffa.
Men mer om det later… Idag väntar en del spännande saker.
Som till exempel intervju med bemmaningsbolagen Poolia, och Manpower.
Poolia är snabba och erbjuda ett uppdrag så jag ska träffa uppdragsgivaren.
Hur det går med det hela uppdaterar jag er om framöver.

Förresten igår fick jag veta att mamsen och papsen kommer på besök nästa helg!

Wie, äntligen, och wie va roligt, sen är det väl också wie för att jag ska få
mina grejer hemifrån, som micro och annat köksutrustning osv.
Allright back to work nu…

Annonser

3 reaktioner på ”Flytt

  1. Hej hej!Jaha okej då förstår jag. Min mor är från ryssland och far från Kuba, de träffades genom studier, då pappa åkte till ryssland för att studera. Vart är din far ifrån i Kuba? Känner oxå till några jag med.Jag har bott här sedan 1994 du då?Kram

    Gilla

  2. Jaha men vad trevligt:) Min pappa är oxå från Havana har du varit där? Vad heter din far om man får fråga hehe.Okej jo många kubaner gjorde så, vi kom dock alla samtidigt, svårt var det minns jag.vad trevligt att tala med någon som har ”nästan” samma bakgrund!

    Gilla

  3. Okej hehe! Japp vi åkte från Kuba och ”var på väg till ryssland” men mellanlandade i Sverige och då hoppade vi av. Ja samma här, det blev för tufft i Kuba, så valet var mellan ett liv utan framtid eller att riskera allt för en möjlig framtid.Jaha men gud vad roligt, vart i Havana levde du då? Jag var där mellan 1988 (jag föddes 1987 i ryssland) och 1994. Cool då var vi där samtidigt hehe.Ja men samma här bara killar typ och de flesta är faktiskt mkt yngre än mig!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s