Ta sig tiden

Jag bör nog ta mig tiden att skriva av mig som jag gjorde förr då och då.
Ibland känns det som att jag vill göra det, jag vill skriva ner mina tankar, för hela världen att se. Men samtidigt är det något som håller mig tillbaka. Är jag rädd för att det ska bli för ärligt? För personligt kanske? Samtidigt som sommaren är allt mer ett faktum är jag inte allt för lycklig. Jag har gått upp runt 5 tiden varje morgon, men ändå lyckats missa solen varje dag. Visst är det soligt ute, men jag hinner aldrig lixom sätta mig ner och sola, eller ta det lugnt. Jag har haft aldeles för mycket att hålla reda på. Nu är bokslutet över, och jag får äntligen pusta ut.
Det är nog rätt dumt att jag ställer så höga krav på allt runt omkring mig, lägenheten ska rustas, jobb ska hittas, och sen ska jag lyckas sköta det jobb jag redan har samt behålla något slags socialt liv. Dessa krav på allt stryper till min andningsförmåga ibland, mitt huvud känns som en tickande bomb som ska explodera vilken sekund som helst. Den lixom sväller upp av alla saker som ska måste ordnas, och göras klart. Sen när dagen kommer då man kryssa av något på den där långa listan, är det lixom som om jag inte stannar upp för att njuta av att äntligen nått det målet, att kryssa av det från listan. Nej jag bara konstaterar att det är klart och börjar oroa mig över nästa sak på listan. Så har det varit, dag in dag ut. Men nu börjar det bli allt mer stabilare, saker och ting börjat falla på plats. Jag har fått jobb på Poolia, vi har lyckats köpa det mest vitala och nödvändiga till lägenheten, bokslutet för maj är över, och jag får äntligen pusta ut.
Nog om det, här nedan ska ni alla få se lite bilder på bland annat vår nya tv och vår nya soffa. Tvn har vi fått hem nu, men soffan kommer nästa vecka. Vi är mega nöjda så klart! Inte tittat på någon film ännu på fin tvn men det kommer i helgen må jag tro. T kommer att åka till Åland och dyka hela helgen så jag har lägenheten helt för mig sj. Nice! 🙂

Här är då vår fina nya tv… Mycket bra bild!

Vår nya soffa, inte den färg som vi har köpt, men den typen. Vi köpte en mörkare modell. Man vill ju kunna spilla vin på den utana tt man ska behöva kemtvätta hela klädseln med en gång ;).

Annonser

En reaktion på ”Ta sig tiden

  1. PAX FÖR SOFFAN!!! 😉 snart är det ledigt o jag kommer o härjar. faen ta dig om du tänker på orosmoln då ;Päven en upputsad mäzda som kommer då. ska in till stan o hämta lack nu 😉

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s