Försenad julklapp

Eftersom älsklingen hade beställt denna fina julklapp från nätet, tog det tid att få hem denna. Vi var ju utomlands när den hade leverats till utlämningstället, men när vi kom till Sverige på julafton var det inte öppet, juldagen också så det var först idag som vi kunde hämta ut den. När jag kom hem från jobbet fick jag äntligen öppna den. Kan ni föreställa er hur glad jag blev? 😀 Åh va jag ska skämma bort mig nu!

pmf1232

Detta är vad jag fick, har verkligen haft behov av en sådan, eftersom mina fötter har varit helt förstörda nu på sista tiden, och jag har gjort fotbad i badkaret, men det blir inte alls samma sak som i denna. Denna bubblar, har vattenstrålar och vibrerar. Sen finns det olika tillbehör till den. 🙂 Åh va roligt!

Annonser

En reaktion på ”Försenad julklapp

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s