Dags att berätta det även här…

Ja, det är väl på tiden egentligen att jag skriver om det stora som händer i livet just nu. Det är nog det som gjort att jag inte skrivit så mycket på senaste månaderna eftersom det är vad som upptagit det mesta av min tid eller mina tankar dom senaste 3 månaderna. Har inte känt för att skriva något om det för tidigt och ville att det skulle gå ett tag så allt flöt på som det skulle det finns ju magiska gränser man ska hålla sig till innan man gör sånt här offentligt. Alla runt om mig IRL vet redan så det är väl lika bra att jag skriver det även här.

Säg hej till lilla bebisen som befinner sig i min mage just nu. Jag tyckte det var lite jobbigt att lägga ut denna bild då jag tycker vissa saker måste förbli privata. Men denna bjuder jag på. En del av grejerna jag kommer att skriva om som rör min graviditet och allt omkring kommer att göras i skyddade inlägg som jag bara kommer att låta utvalda ta del av men jag kommer även att skriva mer generellt om graviditeten och saker runt om i oskyddade inlägg. Om jag nu orkar skriva så mycket. Det kommer att visa sig.

I vilket fall som helst är jag gravid i vecka 14 och bebisen beräknas 5 januari 2013. Hoppas verkligen h*n håller sig i magen till 5 januari, men det finns ju så klart risk att man föder tidigare och då blir det en decemberunge precis som mamma och pappa. Huga.

Det känns självklart väldigt spännande allting och jag har äntligen börjat må bra igen. Mådde inte super från runt v 7 och det höll i sig till nästan vecka 12. Kräktes en del och mådde ständigt illa. Men det har nu som sagt avtagit tack och lov. Nu har jag mest haft konstigt huvudvärk till och från ibland och fortfarande ganska känsligt för lukter som kan få mig att må lite illa.

Kläder börjar bli rejält trånga, ialf jeansen så jag går med dom uppknäppta så länge och har långa tunikor på mig så det inte syns att jag går med öppen gylf. Vikten har ännu inte ändrats alls. Gick upp lite i Thailand, och efter runt 2 kg, men sen har jag kräkts och ätit dåligt och gått ner dessa så jag är tillbaka på startvikten sen flera veckor sedan, och har ännu inte gått upp något. Hoppas få hålla den viktkurvan så gott som det går, och inte låta det gå för långt så här i början man kommer ändå öka i vikt då bebisen börjar växa rejält i magen…

Aja. Vet inte vad jag ska skriva mer. Det är det jag inte berört här i bloggen alls, fastän jag vetat om det sen april… 🙂

 

 

Annonser

8 reaktioner på ”Dags att berätta det även här…

 1. Hehe. 5/1 är farmor född. Trettondagsafton. Även om det vore kul m en 12:a så är det nästan roligare m en som slipper födelsedag runt jul 🙂

  Gilla

 2. Ja men gud ja! Men är så övertygad om att det blir december bara för att allt verkar ske i december, med två decemberföräldrar kan det ju bli lite hur som. Men jag ska vara ledig i december och då hoppas jag att all lugn och ro gör att bebisen kanske gillar det där i och ligger kvar över nya året! 😀

  Gilla

 3. Hehe. 5/1 är farmor född. Trettondagsafton. Även om det vore kul m en 12:a så är det nästan roligare m en som slipper födelsedag runt jul 🙂

  Gilla

  1. Ja men gud ja! Men är så övertygad om att det blir december bara för att allt verkar ske i december, med två decemberföräldrar kan det ju bli lite hur som. Men jag ska vara ledig i december och då hoppas jag att all lugn och ro gör att bebisen kanske gillar det där i och ligger kvar över nya året! 😀

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s