Första mammakläder inköpta…

Ja det känns helt skumt att jag i helgen gick på stan för att leta efter gravidkläder. Magen växer, och med den blir allt mer kläder trånga ialf vad gäller magen. Jeansen sitter kanon fortfarande både i lår och rumpa men det är när jag ska stänga gylfen och sätta in knappen som det krisar, då klämmer jag magen precis där bebis ligger, jag vet exakt var den är och det är olustigt att ha sånna trånga jeans på sig och trycka mot magen på det sättet, så jag har gått omkring med helt öppen gylf, inte särskilt snyggt eller bekvämt, blev tvungen att ha långa tunikor och tröjor för att det inte ska synas att jag har gylfen öppen under. Så i helgen var jag ute efter ett par mammajeans jag kan börja använda istället och jag hittade ett par på H&M som fick följa med hem. Sen köpte jag också några linnen och en tunika samt ett par svarta leggings. Nedan följer några bilder. Inga woho kläder men mitt vanliga vardags bekväma stil.


Annonser

6 reaktioner på ”Första mammakläder inköpta…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s