RUL 13/8- 2012

Här är han vår fina son. Han har växt så otroligt mycket sen vi gjorde KUB, det kändes helt overkligt att få se honom igen. Att även få veta att det är en son och att han mår bra och allt ser ut att vara super, grät av lättnad och glädje.

Redan innan RUL hade vi bestämt att vi ska köpa video med inspelning från RUL så vi kan sitta och titta så ofta vi vill, analysera varje detalj, och det kan jag säga att jag gör, hela tiden, han nog tittat på videon 100 ggr by now.

Videon är upplagd som privat villket innebär att för att man ska kunna se den måste jag ha lagt in rättigheterna för er mailadress eller youtubekonto, några av er har jag redan gjort det på men om du inte har får du gärna säga till så lägger jag till det.

I alf är vår lilla bebis ca 22 cm lång och beräknas komma 3 januari 2013 enligt ultraljudet, vi är glada och förväntansfulla och sambon är stolt som en tupp att han minsann hade rätt om att han skulle få en son! 🙂 Hahaha

 

Annonser

2 reaktioner på ”RUL 13/8- 2012

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s