Musik: Muse – Survival

Efter olympiska spelen i London har jag varit helt hooked på denna låt. Muse är ju mina älsklingar, och jag har verkligen saknat ny musik från dom. Senaste plattan släpptes för flera år sedan och det är på tiden att en ny släpps. 2 oktober kommer skivan The 2nd Law att släppas och den är verkligen efterlängtad från min sida.

Muse kommer också i december att spela här i Stockholm. Jag hade gärna varit där men jag vågade inte köpa biljetter då jag kommer att vara höggravid tills dess med bebis som då kommer att kunna komma när som helst.

 

//
http://pagead2.googlesyndication.com/pagead/show_ads.js

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s