Renovering…

Vi har ju fortsatt med vår renovering i lägenheten sen någon vecka tillbaka. Det går sakta framåt men det börjar bli allt mer färdigt. En vägg kvar att fixa så bör vardagsrummet bli som vi har tänkt oss. Sambon är den som gör allt jobb och han försöker göra det efter jobbet och det tar ju som sagt lite tid då  tiden inte finns till varje dag.

Vi har bestämt oss för att möblera om i vardagsrummet helt och köpa nya möbler efter denna renovering. Så det innebär först och främst att soffan blev placerad vid fönstret, tvn mittemot stående på möbeln igen (det där med att ha den hängandes var visst inte vår grej). och väggen där tvn hängde till vänster är nu helt fri för att ställa dit förvaring. Rummet känns väldigt mycket större nu, och det kommer att bli en del förändringar i inredningen.

Soffan är ju ny, bokhyllor ska inhandlas,en ny matta,  tv möbel ska köpas, jag vill ha en sådan med glas som klarar av styrning av fjärrkontrollen. Sedan vill jag få bort vår stationära dator som är kopplad mot tvn och byta ut den mot en liten kompakt stationär minidator att ha i tvmöbeln istället, eller hängandes monterad bak på tvn.

Massa spännande som väntar alltså. Jag är väldigt peppad då det är så kul att göra fint i lägenheten. Vi förbereder för att lägenheten ska vara riktigt hemtrevlig och så som vi vill ha det innan bebisen anländer, försöker skapa förvaring och plats…

Imorgon tar jag tåget upp till min gamla hemstad Sundsvall för att träffa Ankan , Rolle och Martin! Han ska ju döpas! Sist jag var upp var han bara 1 månad gammal, nu har jag hört ryktas att lillgrabben börjat krypa! Tänka sig som tiden går!

Nä det var allt från mig för denna dag!

PicasaUp

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s