"Color Red"

På resan hem igår hade jag en del tid att slå ihjäl. Så jag tog fram min ipad som jag hade med mig och appen sketchbook pro som jag brukar leka i ibland. Den är verkligen att rekommendera för er som gillar att rita och leka med färger. Vet ärligt inte vad jag ville få ut i denna bild. Men detta blev resultatet. En figur med speciella färger… Color Red fick den heta. Känner mig lite sugen på att testa att rita något mer framöver… får se om det blir av. Går ju alltid massa tid emellan…

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s