5 år av kärlek…

Idag för fem år sedan var jag fullt inställd på att jag skulle ta det lugnt med dejtandet och sluta försöka träffa den rätta utan låta det komma när det kommer. Sommaren var över och jag var missnöjd med hur den hade varit. Jag bestämde mig någon vecka innan att låta det hela vara och sluta försöka få det att fungera och få mig själv att känna saker som jag inte kände. Kärlek, förälskelsen och ruset skulle få komma naturligt, utan ansträngningar, för det är väl så det är menat. Så när jag följde med min vän Ankan på en fest samma kväll var det utan förväntningar, jag var egentligen inte ens sugen på att gå ut och festa. Men hon övertalade mig att följa med på en födelsedagsfirande. Efter många om och men följde jag med. Som jag tackar gudarna för det, att jag inte envisade mig med att sitta hemma utan följde med på partaj.

Hade jag inte gjort det hade jag inte mött han… killen i den gröna skjortan. Han som fångade min uppmärksamhet från första ögonkastet. Han som stal mitt hjärta den kvällen och som berusade mig med sin doft. Jag minns än idag känslan i magen, i hjärtat när jag kom hem den natten och la mig i min säng, bokstavligen berusad av känslorna inom mig som fick magen att explodera av fjärilar, med telefonen hårt hållen i handen i hopp om att han skulle skicka ett sms till med godnatt hälsningar. För att morgonen därpå vakna med minnen av gårdagen och känslan av längtan efter att få träffa honom igen. Skulle jag få göra det?

Fem år senare bär jag på hans barn, längtar till att inom en månad bli hans fru och inom ca 4 månader få bli mor till vårt gemensamma barn. Om jag hade anat detta för 5 år sedan!

Det är underbart hur livet slänger oss in i det bästa och mest genuina utan förvarning, när vi minst anar det, när vi minst förväntar oss.

Lovestoned. Lyssnade jag på repeat efter att vi träffades…

You got me lovestoned!

Annonser

2 reaktioner på ”5 år av kärlek…

  1. Åååååååh vad jag ryser från topp till tå när jag läser detta! Kärleken, den underbara kärlekn & den underbara rätta mannen i ens liv! Vilken dröm, vilken dröm som blivit verklighet! ❤

    Gilla

  2. Åååååååh vad jag ryser från topp till tå när jag läser detta! Kärleken, den underbara kärlekn & den underbara rätta mannen i ens liv! Vilken dröm, vilken dröm som blivit verklighet! ❤

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s