Förutspå väder!

2011-08-04 - 1

Jag tror jag ska börja förutspå väder. Mina leder ser ut att kunna förutspå fint väder och högtryck kvällen innan skiftningen. Började få värkande fingrar redan på lördagen och igår söndag började allt fler ansluta, fötterna, armarna, handlederna, fingrar, tår, ja ni fattar. Blev lite besviken när jag vaknade imorse och såg det grå och muliga utanför men så sprack det upp rejält omkring 9.30. Jag hade rätt!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s