Statusuppdatering…

Tänkte jag skulle uppdatera lite om pappa. Vi var iväg och hälsade på honom igår kväll efter jobbet. Tog 2 timmar att ta sig upp till Norrtälje. Satt i köer i Solna i ca 1 timma. Det är helt galet vilken trafik det är efter jobbet. Jag åker aldrig bil vid den tiden så det var ovant att trängas med 1000 andra på vägen.

Väl framme runt 19 så sprang jag raka vägen till toaletten, blåsan sprängdes nästan, så kissnödig var jag. Men men, vi spenderade ca 1,5 timma hos pappa och begav oss sedan hem.

Så status på hans välmående. Han fick göra magnetröntgen igår och det fastställde att han inte behöver opereras, så det var verkligen som en sten som ramlade från våra axlar. När vi kom dit såg vi att han hade fått ett eget rum att ligga i och var vid gott humör. Skojade med oss och försökte hålla humöret uppe trots smärtan. Han måste visa att han kan röra sig ganska bra innan han kan bli släppt hem så han tränade lite när vi var där och visade hur han kan komma upp från sängen. Det såg ut att smärta något jävligt men han fixade det. Stackarn! Morfin får han som smärtlindring, och det verkar hjälpa ganska bra. Han har stödkrage i nacken.

Vad jag förstått försökte dom hitta passande medicinering så dom vet vad han behöver hemma för att klara sig själv. Tur vi har faster här som kan ta hand om honom hemma under dagarna.

Om allt går som det ska bör han få en ny stödkrage som nån skulle komma med från Danderyd till Norrtälje med under dagen, och sen bli utskriven. Min sambo skulle åka och hämta honom, så ikväll kanske han redan är hemma och slipper ligga där själv.

Så lättad över att allt verkar gå bra och han är på bättringsvägen. Det kunde ha varit så mycket mycket värre! Pappa hade verkligen änglavakt!

Stupet där han ramlade hade svärfar nu fixat staket vid så nu kommer aldrig mer en vuxen eller ett barn riskera att ramla och slå sig så!

 

Annonser

4 reaktioner på ”Statusuppdatering…

  1. Usch. Får ångest över att jag grollat in mig i egna problem o missat detta. Skönt att det gick bra ändå! Hälsa att han ska krya på sig 🙂 Puss o kram!

    Gilla

  2. Usch. Får ångest över att jag grollat in mig i egna problem o missat detta. Skönt att det gick bra ändå! Hälsa att han ska krya på sig 🙂 Puss o kram!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s