Shopping till bebis: Blöjhink & Babyskydd

Jag fick tips av en kollega på jobbet som själv väntar barn att beställa en blöjhink från jollyroom. Förutom blöjhinken fick man också med en del annat bra att ha, som nappflaska från Nuk, amningsinlägg och lite annat. Priset? 99 kr! Ordinarie pris är 500 kr så jag behövde inte dra mycket eftertanke till beslutet och beställde denna redan ikväll.

Denna får flytta in bredvid skötbordet som vi ska köpa och ställa fram. Då vi inte har super mkt plats i sovrummet kommer vi att göra en liten babyhörna i vardagsrummet där ena väggen ska vigas åt förvaring åt bebis, samt skötbord, där kommer även denna blöjhink få stå.

Jag har också länge funderat på olika bilbarnstolar eller babyskydd som dom också kallas för. Det är en djungel ska jag tala om för er, helt galet, och kostar skjortan gör dom också. Men klart man vill ha bra grejer till sitt barn men samtidigt inte försvinna allt för långt i djungeln. Jag har tittat runt lite på två märken och det är Maxicosi samt Britax som verkar vara marknadsledare vad gäller babyskydd/bilbarnstolar. Båda dessa går att integrera ihop med barnvagnen vi tänkte köpa så det är mellan dom valet ligger. Priserna varierar, och jag tvekar inte att alla stolarna är både säkra och sköna för bebisar. Men jag har ialf hittat en som fått bra betyg på Råd och Rön testerna och jag gillar den tidningen för dom gör alla möjliga tester och jämförelser så vi vilsna föräldrar to be ska slippa! Nedan är alltså den jag funderar på. Bäst i test. Bra pris, och man får en bas till bilen också, är nära på att klicka hem den redan ikväll. To do or not to do?

Den heter Britax Babysafe STD alltså och priset ligger på allt mellan 1795-1995 kr på den just nu. Får se om jag hittar bra pris och kanske klickar hem den. Vore skönt att bocka av en sådan grej som babyskydd som är ett måste!

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s