Status på movieblog4you

Hej kära läsare!

Nu är det en tid sedan det uppdaterades på movieblog4you. Det hela gror i lite olika faktorer som påverkat. Dels har bloggen varit attackerad och var svår att få liv i då domänet hackades, vilket bidrog till att den låg nere i ett antal veckor i våras. När det väl var igång igen hade det tagit så mycket av min tid, tid som egentligen inte fanns av andra personliga skäl.

Det är roligt att skriva om film, men det är svårt att hålla liv i en sådan blogg och samtidigt fokusera på allt annat i livet. Det mest optimala hade varit att dela denna blogg med någon och tillsammans uppdatera här.

Tills vidare kan jag inte uttala mig om hurvida bloggen kommer att återupplivas eller gå i graven just nu. Det sker en hel del i mitt liv privat som gör att energin läggs och prioriteras på annat just nu.

Kände att jag behövde skriva ner detta här och förklara hur det ligger till…

Må väl.

mb4y admin

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s