Vilodag, skulle inte tro det va?

PicasaUp

Ush, det var tänkt att vi skulle ta det lugnt i helgen. Bara ta en liten tripp till Ikea, visst sörru, det blir säkert lugnt! Varje gång jag åker till Ikea kommer jag hem helt slut, Ikea suger ur en musten, vrider om en som en trasa! Vi skulle iväg och titta på tvmöbel, hittade inget vi ville ha, åt lunch, kollade lite saker till bebisen, och sedan klarade vi inte mer! Det var så mycket folk där att man blev yr. All gående och stående och väntande, och trängande, som gravid är väldigt påfrestande.

Vi fortsatte dock vidare och fortsatte leta tvmöbler, åkte på några ställen till, och fick med oss några saker hem men inte alls det vi hade tänkt att vi skulle få med oss och som stod på listan.

Väl hemma var det en stunds lugn stund och sen fortsatte jobbandet, sambon satte upp rullgardin, medan jag bakade en cheesecake. Trött som jag var så råkade jag skapa en smärre översvämning i köket medan jag plockade ur diskmaskinen och en skål stod och fylldes på med vatten i diskhon som sedan fortsatte rinna rakt ner på diskbänken efter att skålen tippade på sidan… Det forsade vatten ner på golvet och i lådorna…Paniken spred sig när jag såg det… Lite tårar, mycket torka och så blev allt torrt… Bebisen uppskattade inte min oro, började buffa rejält när jag började böla av att det blev så mycket vatten på golvet…

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s