God Måndag på er!

Vaknade med ond hals idag. Men fick som man säger bita ihop, och åka till jobbet ändå. Håller kurs hela dagen idag, så det kändes inte som läge att vara sjuk. Har två kurstillfällen denna vecka, måndag och fredag, med kursdeltagare som kommer långväga så då känner man sig illa tvungen att hålla den.

Ha en bra dag gott folk!

Annonser

4 reaktioner på ”God Måndag på er!

 1. Oh din stackare, hoppas att du snart mår bättre!

  Stort grattis, vad mysigt med en liten gosse 🙂 och spännande att det är exakt 1 månad mellan våra bebisar & jag förstår att du vill att han ska födas 2013!
  Maken fyller den 13 feb så ”den lille” får gärna titta ut före det tycker jag 😉

  Hur går det med alla inköp? Vi ska precis börja… det är mycket man ska tänka på 🙂 Har som tur är många vänner som precis har fått barn som jag kan rådfråga.

  Ha en bra kväll! Kram.

  Gilla

 2. Oh din stackare, hoppas att du snart mår bättre!

  Stort grattis, vad mysigt med en liten gosse 🙂 och spännande att det är exakt 1 månad mellan våra bebisar & jag förstår att du vill att han ska födas 2013!
  Maken fyller den 13 feb så ”den lille” får gärna titta ut före det tycker jag 😉

  Hur går det med alla inköp? Vi ska precis börja… det är mycket man ska tänka på 🙂 Har som tur är många vänner som precis har fått barn som jag kan rådfråga.

  Ha en bra kväll! Kram.

  Gilla

  1. Åh jag vet det är så mycket att tänka på. Vi har börjat smått kan man säga, idag kom babyskyddet vi beställde från internet, en Britax, skrev om den i ett annat inlägg, sen har jag köpt ett set med kläder och strumpor, men inte så mycket mer ännu. Snart dags att börja titta närmare på att beställa en barnvagn också då det är leveranstider på sånt, och med tanken på hur fort tiden går! Klädmässigt tänkte jag nog inte handla jätte mycket då jag tror man får en hel del kläder innan bebisen kommer. Skötbord och bädd börjar jag leta efter. Klura på hur vi ska få plats med allt och fixa mer förvaring… 🙂 Massa att tänka på!! 🙂

   Gilla

 3. Åh jag vet det är så mycket att tänka på. Vi har börjat smått kan man säga, idag kom babyskyddet vi beställde från internet, en Britax, skrev om den i ett annat inlägg, sen har jag köpt ett set med kläder och strumpor, men inte så mycket mer ännu. Snart dags att börja titta närmare på att beställa en barnvagn också då det är leveranstider på sånt, och med tanken på hur fort tiden går! Klädmässigt tänkte jag nog inte handla jätte mycket då jag tror man får en hel del kläder innan bebisen kommer. Skötbord och bädd börjar jag leta efter. Klura på hur vi ska få plats med allt och fixa mer förvaring… 🙂 Massa att tänka på!! 🙂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s