Jag är sån nörd!!

Titta på bilden noga nu! Ser ni det jag ser? Den stora 5an under siffran tolv? 12 som står för 12 september, alltså idag? 5 som står för nya iphone som ska släppas idag? Är det bara jag eller är någon annan där ute lika lyrisk?

Jag kan inte förklara för er den där känslan som endast skapas av apple dom senaste hmmm vad 5 åren? Jag har inte missat en enda lansering och det är verkligen lika spännande varje gång. Särskilt vartannat år då en generationsbyte sker, det här är året då det ska bytas, då en större designförändring är efterlängtad och förväntad.

Ska bli så spännande!

Annonser

4 reaktioner på ”Jag är sån nörd!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s