Ännu en dag med utbildning…

Det är inte vanligt att jag har två kurstillfällen under samma vecka men nu var det mycket nyanställda att utbilda så det fick bli två kurstillfällen under en och samma vecka. Pust! Jag gillar att vara lärare men det är alltid en utmaning att prata inför nya människor.

Idag är det 9 stycken som ska utbildas. 9 personer som jag aldrig träffat i princip. Det är lättare att utbilda människor man hälsat på eller pratat med, enklare att knyta ihop utbildningen med deras arbete och olika kunder. Men men, det är bara att göra det bästa av dagen!

En liten spark i rumpan och iväg!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s