Vem kan låta bli dessa?

20120915-163219.jpg

Vem kan låta bli att köpa sånna här? Jag gick förbi ett av mina favvo bitiker Bönor och blad och såg dessa och kunde inte slita mig. Så denna påse fick följa med hem.

Mums!

Annonser

4 reaktioner på ”Vem kan låta bli dessa?

    1. Jag gillar dom gula med jätte mycket, smakar så mycket, egentligen gillar jag alla med fruktig smak, så dom gula, och dom oranga var väldigt goda, dom vita är med vitchoklad och dom var en smula för söta, men väldigt goda dom med! 🙂

      Gilla

  1. Jag gillar dom gula med jätte mycket, smakar så mycket, egentligen gillar jag alla med fruktig smak, så dom gula, och dom oranga var väldigt goda, dom vita är med vitchoklad och dom var en smula för söta, men väldigt goda dom med! 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s