Ynklig sjukling…

Jag lyckades inte att ducka i tid denna gång. Förkylningen som först satte sig i halsen, fortsatte nu vidare till näsan och tog visst över min kropp. Fy fasen vad jag hatar när näsan rinner, när jag nyser 1000 ggr dagligen och när man känner sig svullen som en ballong i ansiktet. Tack och lov tog jag det vettiga beslutet i morse att stanna hemma. Någonstans inom mig funderade jag på om jag inte skulle ta mig till jobbet, det kanske inte blir så jobbigt. Tji fick jag, har legat utslagen i soffan, omringad av näsdukar….

Vågar inte ta några mediciner, då jag inte vet hur dessa påverkar bebisen i magen så jag hoppas förkylningen släpper taget om mig snabbt, så jag inte behöver lindra den med något särskilt.

Aja det är ju höst, så det kanske inte är så märkligt. Men men ni vet nu varför jag är så inaktiv här inne.

Håll tummarna för en snabb tillfriskning!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s