Toner vi gillar just nu…

Jag och bebisen gillar denna låt. Han dansar gärna när jag spelar den, eller ja han puffar innifrån och jag har fått för mig han gillar denna låt lika mycket som jag gör det! Ingen ny låt men det är en låt jag nyligen hittat och blivit lite kär i. Sköna beats…

Börjar nästan våga att säga att jag tror jag börjar känna mig bättre, ialf borde andning genom båda näsborrar antyda att något bra är på gång, för jag har inte kunnat andas genom båda sen jag blev sjuk i måndags. Blä för förkylningar! Nu är sambon näst på tur, han har varit dålig sen igår kväll…. Bara vi blir friska till nästa vecka så!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s