Frisk och redo för jobb

Imorgon är det äntligen dags att återvända till vardagen. Jobb står på schemat, och det är skönt att äntligen vara frisk igen och kunna återgå till arbetet. Nog med att det faktiskt varit skönt att vila lite denna vecka men det är frustrerande att inte kunna göra något annat. Det är inget i jämförelse med om man har semester och är hemma, då kan man göra saker, denna vecka har jag mest sovit och vilat, som varit ganska tråkigt.

Helgen har varit rätt så fattig på aktivitet, sambon har varit sänkt och jag började känna mig piggare först igår kväll nån gång. Har ärligt inte mycket att skriva om. Det är skönt att denna vecka snart är över!

Nya tag och pepp mot nästa vecka! En vecka som kommer att bli väldigt väldigt speciell!!

Annonser

2 reaktioner på ”Frisk och redo för jobb

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s