Barnsligt glad…

På fredag släpps denna pärla. Den nya iPhone 5 kommer till Sverige. Jag är så spänd och ser så mycket fram emot att få hem min fina nya iPhone. Har beställt den genom en vän till oss som jag alltid köper iPhone igenom och fick idag även ett bra erbjudande då vi förlängde sambons abbonemang. Fick den för så bra pris att jag blev helt till mig hade räknat med att den skulle bli mycket dyrare.

Denna gång går jag tillbaka till svart färg då jag tycker den är mycket snyggare i svart med kontrasten på baksidan än den vita. Sen var inte den vita riktigt jag kan man väl säga. Den är snygg men inte riktigt jag. Sambon kommer säkerligen uppskatta att ta över den och få sig en liten uppgradering från den svarta iPhone 4 han haft under året.

Får se om jag hinner hämta upp den på fredag annars får jag ta det på söndag, då det inte kommer ligga på prioritetslistan på lördag! 🙂

Lilla prylnörden i mig ska få mätta sig för i år!

Annonser

2 reaktioner på ”Barnsligt glad…

  1. Oh vad skoj! Min iPhone4 fungerar ju utmärkt fortfarande så den får snällt hänga med ett tag till.. men sugen det är man 🙂 Spännande att se vad ni ska göra på lördag!
    Ha en bra dag. Kram.

    Gilla

  2. Oh vad skoj! Min iPhone4 fungerar ju utmärkt fortfarande så den får snällt hänga med ett tag till.. men sugen det är man 🙂 Spännande att se vad ni ska göra på lördag!
    Ha en bra dag. Kram.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s