Senaste inköp…

Efter jobbet igår fick jag snabbt åka hem, slänga i mig lite mat och sen åka tbx till stan för lite shopping. Jag behövde lite saker inför lördag så jag tog en rejäl runda, och fick leta länge efter vissa saker. Men nu är det inköpt och klart. Var helt slut när jag kom hem…

PicasaUp

Strumbyxorna är jättesköna, tightsen med. Ska börja använda tajts till klänningarna istället för legginsen jag har.

PicasaUpKöpte en tunika som sitter så mjukt på kroppen, och magen får plats! Hittade den på H&M och blev lite kär. Precis min stil, bekvämt och skönt.

Sen inhandlade jag en del smycken, mascara, lite underkläder och annat. Väl hemma så väntade blöjhinken med lite annat smått och bra hemma. Den såg bra ut, och man fick napp, nappflaska från NUK samt amningsinlägg. Så bebisens första nappflaska är nu hemma, lite roligt att den är rosa dock, haha ingen av oss bryr oss om det, söt var den ialf! För 99 kr fick man en hel del bra i detta blöjhinkspaket! 🙂 Rekommenderar den på jollyroom! http://www.jollyroom.se/produkter/skota/korbell-blojhink.html

PicasaUp

 

PicasaUp

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s