Varning! Köp inte Max Factor False Lash Effect 24 Hr

//
http://pagead2.googlesyndication.com/pagead/show_ads.js

PicasaUp

I förrigår köpte jag en mascara på Åhléns City, Max Factor False Lash Effect 24 hr. Jag som alltid köper Max Factor mascaror tänkte inte två gånger innan jag tog denna som jag trodde skulle ge mig fin volym och snygga fransar.  Jag blev inte nöjd med volymen när det väl var dags för användning, och när jag på kvällen ville tvätta bort denna var den omöjlig att få av! Mascaran sitter stenhårt! Fransarna är nästan stenhårda, och jag vet inte hur jag ska göra för att få bort den utan att förstöra mina fransar. Ingenstans på tuben står det att den är vattenfast, bara namnet som avslöjar att det säkert är något fuffens i den då den sägs ska hålla i 24 timmar, men det är verkligen inte 24 timmar utan ja på obestämd tid!  Riktigt obehaglig mascara som jag inte rekommenderar! Vad hände Max Factor?? Hur kunde ni släppa ut den?

Jag ska gå tbx och köpa mig någon annan mascara imorgon, denna gång någon jag redan köpt tidigare. Har ju alltid varit nöjd med Maxfactors mascaror!

//
http://pagead2.googlesyndication.com/pagead/show_ads.js

Annonser

4 reaktioner på ”Varning! Köp inte Max Factor False Lash Effect 24 Hr

  1. Kan inte annat än hålla med. Visst ska man vara utomlands och bada flera gånger om dagen kanske man vill ha något som verkligen håller men som du säger, helt hopplöst att få bort och volymen är skit. Jag undrar om den inte är tänkt för oljebaserad mascaraborttagning?

    Gilla

  2. Kan inte annat än hålla med. Visst ska man vara utomlands och bada flera gånger om dagen kanske man vill ha något som verkligen håller men som du säger, helt hopplöst att få bort och volymen är skit. Jag undrar om den inte är tänkt för oljebaserad mascaraborttagning?

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s