En vacker söndag…


För 5 år sedan denna helg sågs vi för andra gången min kärlek och jag. Först den 29de sept för dejt nr 1 och sedan den 30de för en dejt nr 2 innan jag skulle återvända hem till Sundsvall. Det var denna helg för 5 år sedan som blev avgörande till att vi blev tillsammans. Efter denna helg började vi pendla Stockholm – Sundsvall för att ses varje helg tills jag flyttade till Stockholm i november 2007.

Igår 29/9 gifte vi oss, och idag bestämde vi oss för att återskapa vår dejt så som den var för 5 år sedan. Vi åkte till Djurgården, tog en långpromenad i höstvädret och sedan gick vi på Aquaria, där vi inte har varit på 5 år! Härligt skön dag fick vi, och avslutade den med middag på Därmed Pasta på södermalm.

 

PicasaUpPicasaUp PicasaUpDoris!

PicasaUpHitta Nemo!

PicasaUp  PicasaUpPicasaUpÄnnu en vacker sjöstjärna

PicasaUpKnasiga ormliknande fiskar

PicasaUpVacker staty på en av världens mest uppskattade författare Astrid Lindgren.

Annonser

8 reaktioner på ”En vacker söndag…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s