Honeymoon i Köpenhamn

Det kanske har varit ovanligt lugnt här på bloggen och det finns en god anledning till detta. Det är nämligen så att jag och min kära make åkte till Köpenhamn för att spendera några dagar där tillsammans. Vi fick resan av vår familj i bröllopspresent och det var välbehövligt, vi har länge kört på i 220 km/h och veckor/mån flyger förbi utan att man hinner göra något speciellt. En weekend i Köpenhamn blev kanon! Vi åkte i onsdags och kom hem idag. Haft det härligt, ätit gott, promenerat runt i Köpenhamn och njutit av att vara lediga. Tog lite bilder, ni som har mig på instagram har redan sett dessa men jag vill lägga in dom här med för att föreviga resan.

IMG_8735.JPGIMG_8736.JPGIMG_8737.JPG IMG_8738.JPG
IMG_8739.JPG IMG_8741.JPG

IMG_8742.JPGIMG_8744.JPG

//
http://pagead2.googlesyndication.com/pagead/show_ads.js

Sjöjungfrun, vacker staty, en poppis turistattraktion..

IMG_8746.JPG IMG_8747.JPG IMG_8748.JPG
Nyhamn / Nyhavn var väldigt mysigt och ett stenkast från vårt hotell. Det kryllade av restauranger och jag älskade färgerna på alla byggnader som lixom satte ihop fastän det var olika byggnader. Charmig gata! IMG_8762.JPGChristiania, en plats som kändes väldigt skum, annorlunda och lite obehagligt. Folk stod öppet på gatorna och rökte på, försäljning av cannabis var helt fritt på områdets marknader och ja det kändes lite märkligt allt, men intressant att ha sett.
IMG_8763.JPGKöpenhamn var mysigt, lite synd med vädret då vi knappt fick någon sol men det var en mysig stad där man verkligen kunde koppla av och ta det lugnt.

//
http://pagead2.googlesyndication.com/pagead/show_ads.js

Annonser

2 reaktioner på ”Honeymoon i Köpenhamn

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s