Stödbälte

Har sen ett tag sen nu känt väldigt ont i bäcken och foglossning så jag tänkte att jag skiter i att snåla och köper mig en riktigt bra rejält stödbälte. Så denna har jag klickat hem nu och hoppas ska komma snarast. Särskilt märks trycket neråt när jag går så jag hoppas denna underlättar och hjälper till med tyngden neråt!

 

UPPDATE:

Har fått hem den nu och använt den lite och är helnöjd. Den ger stöd i rygg och håller upp magen. Väldigt skönt! Kommer att användas vid promenader!

//
http://pagead2.googlesyndication.com/pagead/show_ads.js

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s