Yrsel och matt

Har i två dagar nu känt mig matt och yr ibland. Hjärtat börjar spåra och slår väldigt fort och starkt i bröstkorgen, känner det genom ryggen lixom. Måste ta det riktigt lugnt och lyssna på kroppen. Numera orkar jag knappt gå från tunnelbanan till jobbet utan att bli andfådd. Sjukt, känns så ovant. Men det är något med att man inte får tillräckligt med luft, har väl att göra med dom där 50% mer blod man har i kroppen som jag försöker syresätta.

Mitt andra namn ska nu bli filbunke. Måste lugna ner mig inte ta till mig allt så nära inpå och sluta jaga upp mig på jobbet. 7 veckor kvar att arbeta så det ska gå fort och det i lugnt och avslappnat tempo. Måste försöka få det till det. Göra det som går men försöka och blir det för mycket så får jag helt enkelt pausa så är det. Bebisen i magen är det viktigaste just nu inget annat förutom vår lilla familj är viktigt. Allt annat hamnar långt ner på listan.

//
http://pagead2.googlesyndication.com/pagead/show_ads.js


 

Annonser

2 reaktioner på ”Yrsel och matt

 1. Känner att jag hade lika väl kunnat skriva det där, stämmer exakt in på mig 🙂
  Efter gårdagens stressiga dag hade jag så ont i magen & hjärtat slog i hundra, usch det var inge vidare, måste skärpa mig & ta det lugnare.. men svårt ibland.
  Hang in there, snart blir det bättre fina du! Själv jobbar jag 10 veckor till, nedräkning kan man säga. Kramar.

  Gilla

 2. Känner att jag hade lika väl kunnat skriva det där, stämmer exakt in på mig 🙂
  Efter gårdagens stressiga dag hade jag så ont i magen & hjärtat slog i hundra, usch det var inge vidare, måste skärpa mig & ta det lugnare.. men svårt ibland.
  Hang in there, snart blir det bättre fina du! Själv jobbar jag 10 veckor till, nedräkning kan man säga. Kramar.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s