Snacka snyggt föreläsning med Elaine Eksvärd

PicasaUp

Idag fick jag möjligheten att se fantastiska Elaine Eksvärd och lyssna på hennes föreläsning ”Snacka snyggt”. Jag har länge faschinerats av denna kvinna då hon verkligen är en höjdare på att få människor att lyssna på det hon har att säga. Jag har tidigare sett henne på tv och tänkt wow, tänk om man var så karismatisk och hade den begåvning hon har, att få folk att lyssna.

Idag fick jag lära mig några av sakerna Elaine använder sig av dagligen för att just få andra att lyssna på hennes budskap. Hon lärde oss vara uppmärksamma på oss själva, hur vi framstår i andras ögon, vilka olika punkter som påverkar och förstärker lyssnarnas syn på en som talare och tipsat hur man ska hantera fördomar som människor ibland har på ålder, klädsel, yrke osv som man kan tänkas stöta på.

Jag satt verkligen och njöt igenom hela föreläsningen. Super bra att ha fått alla dessa råd och tips. Jag ska läsa klart boken med samma namn ”Snacka snyggt” som jag nyligen börjat läsa och börja applicera det jag lärt mig i min vardag!

//
http://pagead2.googlesyndication.com/pagead/show_ads.js

Annonser

2 reaktioner på ”Snacka snyggt föreläsning med Elaine Eksvärd

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s