Obehaglig smärta som skrämde mig inatt…

Blev något skrämd inatt. Gick och la mig lite sent igår och bäddade ner mig skönt, somnade in och drömde massa jobbiga drömmar, där smärta var nyckelkaraktären. Vaknar runt 2 tiden och förstår att det berott på att jag faktiskt har ont på riktigt. Magen spänd, och det var lixom sånna obehagliga smärtor från sidor in mot magen både uppe, och längst vänster och höger sida, magen spänd, värkande, och bebisen bökade rejält där i. Låg så ett bra tag, försökte somna om, vända mig och lägga mig så det skulle kännas lättare, men nej, inget hjälpte. Började oroa mig rejält och tänkte på om jag kanske skulle ringa förlossningen och fråga om det är normalt?

Efter ens stund kom även min kära man och la sig i sängen, försökte prata lite med honom för att få mig själv på andra tankar. Men trött som han var fick jag knappt säga några ord innan han låg och snarkade. Jag sa självklart inte att jag låg där och var skraj över varför magen värkte. Men klev ialf upp för att kissa, och dricka lite vatten, röra på mig. Det verkade ge resultat då jag la mig igen så var det inte alls samma obehag i magen som innan. Bebisen lugnade sig också och efter många om och men somnade jag igen och fick sova utan ont.

Man blir så orolig när man vaknar med smärta så här mitt i natten. Har ju noll koll på vad som är normalt och inte. Nog för att jag haft ont i magen under helgen, på grund av halsbränna och sura uppstötningar som lixom brände i magmunnen. Men man vet aldrig vad som är tarmarna och vad som är graviditeten.

Är på jobbet trots en obehaglig natt. Får se hur jag mår idag. Ska dock boka av massagen som jag har idag, och ta det lugnt, denna helgs väldigt intensiva aktiviteter kanske inte är så populärt.

Annonser

10 reaktioner på ”Obehaglig smärta som skrämde mig inatt…

 1. Usch da gumman! Måste ju ha med ligamenten att göra och att det växer & stramar till, kan vara sammandragningar med, som är vanliga under hel grav även om förlossning inte är nära!

  Gilla

  1. Ah, jag tror det var tarmarna faktiskt. Jag hade så sjuk halsbränna och det lixom värkte hela dagen, blev värst under natten. Sen att han låg där och bökade gjorde inte saken lättare. Han börjar bli så stor nu att det verkligen känns varje rörelse han gör, han har så mycket mer kraft nu och huden har inte hunnit töja sig tillräckligt så det är ganska obehagligt när en axel eller något swishar förbi. Men igår drack jag mjölk till maten och innan jag la mig och det verkade ha hjälpt sov mycket bättre och magen var hel lugn under natten.

   Gilla

 2. Ah, jag tror det var tarmarna faktiskt. Jag hade så sjuk halsbränna och det lixom värkte hela dagen, blev värst under natten. Sen att han låg där och bökade gjorde inte saken lättare. Han börjar bli så stor nu att det verkligen känns varje rörelse han gör, han har så mycket mer kraft nu och huden har inte hunnit töja sig tillräckligt så det är ganska obehagligt när en axel eller något swishar förbi. Men igår drack jag mjölk till maten och innan jag la mig och det verkade ha hjälpt sov mycket bättre och magen var hel lugn under natten.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s