Trotsar regn och smärta!

God morgon solstrålar! 

Även fast solen lyser med sin frånvaro är jag nöjd med tillvaron idag. Även om mina leder är bananas är jag glad. Man får försöka göra dagen till något positivt även om regn och rusk, smärta och annat dåligt finns där, man får försöka värma upp med annat.

Vaknade imorse av att klockan ringde och min älskling sprang in i rummet kanske 5 sek senare, han skulle säga god morgon, pussas och gosa för att sedan hjälpa mig upp och servera frukost. Han kan få vilken morgon som helst till underbar. Så tacksam!

En bra start på morgonen gör hela dagen!

Satte och försökte göra ändringar i bloggens tema igår tills allt plötsligt segade till sig, trodde först det var jag som hade gjort någon ändring i min theme som säckade ihop det men det visade sig att Binero hade problem med några av sina servrar igår. Så det åtgärdades snart och allt var på banan igen. Har lyckats ta bort den otroligt irriterande sökrutan jag hade i min header, hade inte försökt så där super mycket innan att ta bort den men nu efter att ha lyckats känns det snarast mycket bättre och snyggare!

Nä ni, dags att göra nytta. Lämnar er med en ny skön låt från Big Boi och Kelly Rowland, den heter Mama Told Me. Kelly har så fin röst så hon gör hela låten tycker jag!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s